Menu

OVER ONS

Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van activiteiten op campings en vakantieparken, kunnen wij een uitdagend en dynamisch Sport & Animatieprogramma voor u ontwikkelen. Dit programma kan volledig op maat en naar wens van de klant worden samengesteld.

Naast de bekende knutselactiviteiten, sporttoernooien en minidisco's, heeft u de mogelijkheid om specialistische activiteiten uit ons assortiment toe te voegen aan uw basis programma.

Het team van Zeeland Evenementen onderscheid zichzelf door een uitstekende uitvoering van uw programma. Onze medewerkers worden uitvoerig gescreend en getraind zodat door hun enthousiaste manier van werken uw gasten een fantastische tijd zullen beleven.

Een ander bijkomend voordeel is dat de teamleden niet op uw park/camping hoeven te overnachten. De huisvesting van onze personeelsleden wordt door Zeeland Evenementen verzorgt in de nabije omgeving van uw camping/park.
Het team zorgt ervoor dat zij minstens 30 minuten voor aanvang van de activiteit op uw park aanwezig zijn en laten uw accommodatie of locatie keurig verzorgd en schoongemaakt achter.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.